Tópark Étterem és Pizzéria

Rólunk

Mennyei ízek, szeretettel

A Tópark Étterem és Pizzéria 2023. tavaszán kezdte meg működését Pest Vármegye egyik legjobban fejlődő településén. Budapest központjától 24 km-re az M0 körgyűrűtől 3 km-re Dunaharasztiban vagyunk megtalálhatók. Méltán mondhatjuk, hogy az étterem közvetlen vízparton helyezkedik el. Az étterem egyedül álló csodás panorámával rendelkezik, melynek teraszáról egy meseszép tóra van kilátás. A teraszról gyönyörködhetünk a táj és az időjárás nyújtotta csodákban.

Néhány gondolat

Modern stílusú étterem folyamatos változáson/fejlődésen megy keresztül mely által vendégeink minden igényét szeretnénk kielégíteni. Ételeink a’la carte módon étlapról (folyamatosan frissülő) választhatják, illetve hétköznap lehetőség van menü elfogyasztására is. Mindenkire gondolunk ezért étlapunkon megtalálhatóak laktóz és gluténmentes ételek is.

Az étterem napi szinten 120 fő befogadására alkalmas, de nem zárkózunk el a kihívásoktól sem. Belső helyiségünk klimatizált a nagy alapterületű terasz pergolával fedett illetve oldalt eltolható üvegajtók kerültek beépítésre, mely télen/nyáron egyaránt használható.

Az étterem alkalmas családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények lebonyolítására 120 főig.

Fizetési lehetőségek

Készpénz, bankkártya és SZÉP-kártya

Scroll to Top